Természetes tömjénkeverék Palo Santo, cédrus és más fűszer- és gyógynövény. 

A legjobb tértiszítók egyike!

PALO SANTO: Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák. Ecuadorban és Peruban.
Szent füstölőként használják, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberktől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést és minden alacsony minőségű entitásokat is.
Különböző rituálék és szertartások eszköze, mivel a különleges finom illatú és erejű füstölő, teljes auratisztító az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani.
A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.
Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelések, masszírozások és szellemgyógyászati oldások levezető, szellemi felfrissítőként és élénkítőként is. 

CÉDRUS: Segítség az újrakezdésben, szakítás vagy más traumák esetén enyhíti a szívfájdalmat. Szabadságot teremt a lelkünknek, erősít és védelmez. 

80 gramm, üvegedényben, parafa dugóval. 

Természetes füstölő alapanyag - Palo Santo - Cédrus tömjénkeverék

  • Forgalmazó: HOLD Boltkórosoknak
  • Cikkszám: 64592
  • Készlet információ: Készleten
  • Méret: H x Sz x M : 0.00 x 0.00 x 0.00
  • 3 100Ft


Kapcsolódó termékek