Tibeti hangtálak

Tibeti kézműves hangtálak, más néven himalájai tálat, kézzel készítik Indiában. Hozzánk méltányos kereskedelmből érkezik.  A hangtál hangjait a hangterápia és a hangmasszázs során használják.

A hangoknak számos jótékony hatása van az emberi szervezetre.

Harmonizál, feltölt energiával, beindít egy gyógyító folyamatot. Javítja a keringést, a sejtek anyagcseréjét. Hatására a testünk endorfint termel, így nő a boldogságérzetünk, javul a hangulatunk.

A tibeti hangtálak 7 féle fémből készülnek, amikhez egy-egy bolygót társítanak, összekapcsolva bizonyos mentális, szellemi fogalmakkal. Hatásukat pedig felerősítik belevésett mantrák, tanítók, szakrális jelek, mint ezen a csodálatos darabon is látható. Keleti kutatások, írások, feltételezések alapján a rezgőtálak tudománya, használata 7000 évre nyúlik vissza.

Nemesfémek:

Arany – Nap: életenergia. Fizikai, szellemi értelemben is minden, és mindenki tőle kapja a fényt. Örömteli hatása van.

Ezüst – Hold: az időt jelképezi, az előrehaladást. Befolyásolja a természeti, emberi ciklusokat.

Higany – Merkúr: szellem és a test kapcsolatának a jelképe. Kommunikáció, mely összeköt, összekapcsol (Isten-ember, élet-halál)

Ón – Jupiter: Befolyásolja a misztikus kapcsolatokat, kozmikus látást.

Ólom – Szaturnusz: Ez a bolygó az összehúzódásra hat. Az anyag, materia jelképe.

Réz – Vénusz: Önszeretet, vonzerő, hatására az élőlények vonzák egymást.

Vas – Mars: Lendületbe hoz, az energia szimbóluma. Az egyéniségtől függ, hogy ez teremtő, vagy romboló, ami változó, változtatható. Mars hatására háború, harc keletkezik. A férfiasság bolygója. A hódítás energiáját adja.

Fontos! Nem szabad használni áldott állapot első 3 hónapjában, fém protézissel élőknek tájékozódni kell. Epilepszia, pszichés zavarok esetén sem ajánlott. Szívritmus zavar, viszér, trombózis, epekő, vesekő kizáró okok szintén. Kezelés előtt feltétlen konzultálni kell a mesterrel!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mind a(z) 2 találat megjelenítve