Lakberendezés - Kiegészítők

Lakberendezés – kiegészítők szavakról az első lakás jut eszembe, ahol első szerelmemmel laktam. Szerencsések voltunk, mert a szüleink segítettek. Semmi más nem volt a kis lakásban, csak egy örökölt kinyitható kanapé, úgy éreztük ez elegendő, ezért döntöttünk, ott alszunk.

Szerelmem apukájának a reakciója az volt, hogy a paplan mellé a kezünkbe nyomott 2 bögrét, egy doboz teát, egy kiló cukrot, citromot, és gratulált a nagybetűs élethez. A mondata vége így hangzott: “Ide többet vissza nem jöttök! Szép estét!”

Imádtam, és azóta is imádom minden pillanatát ennek, csodás emlék! Nem akarom kiszámolni pontosan ez mikor történ, de úgy érzem tegnap.

Nem mentünk vissza, éltük a nagybetűs életünk, karton dobozból, egy darabig konyha nélkül. Ágyunk volt, a többi nem is számított!

Mostani lakásomban két lakberendezési kiegészítő van, amibe szerelmes vagyok és központi helyet kap. Egy fa szobor, aki szerintem nagyon hasonlít rám, illetve 25 évvel ezelőtti formámra inkább, ha egészen őszinte akarok lenni. Porosan, félig eltörve találtam rá egy raktár mélyén, ahol épp az üzlet árukészletét válogattam. Nem érdekelt volna mennyibe kerül, szerelem volt első látásra!

A másik egy régi telefonregiszter, ami ráadásul műanyag külsővel (még a jobbik fajtából), de nagyon szép papír belsővel él az íróasztalomon , arany széllel, arany betűkkel…. Be kell állítani milyen kezdőbetűnél szeretnéd kinyitni, nyomsz egy gombot, és felpattan a fedél. Nekem kincs, féltve vigyázok rá.

Azt hiszem mára megértem kiegészítőt választani, mind ajándékozás terén, mind saját részre. Az üzletben igyekszem egyedi, kurrens darabokat gyűjteni, ami nem tömegcikk, és nemes anyagból készül.

Válogass kedvedre!

1–40 termék, összesen 65 db

1–40 termék, összesen 65 db