Illatosítók-Térparfümök

Illatosítók – Térparfümök gyors, azonnali segítségeink a hétköznapokban. A mára kialakított életformánk néha szinte semmi másról nem szól csak rohanásról. Rohanunk reggel a munkába, aztán a gyerekekért, vagy haza, néha alig várjuk, hogy víszintes pozícióban  az ágyunkban. Aztán reggel kezdődik újra és újra. Addig feszítjük magunkat, amíg a testünk azt nem mondja, hogy elég. Valamilyen betegséget, fájdalmat produkál, és pihen egy kicsit.

Illatosítók térparfümök között megtalálod a test – és tértisztítókat, előnye, hogy ott is lehet használni, ahol nem tudsz, vagy szabad füstölni.  Sokszor jönnek hozzám az üzletbe, hogy adjak valamilyen karkötőt, vagy füstölőt, ami segít a töltődni. Véleményem, tapasztalatom szerint, ha ilyesmit érzünk egy alapos testtisztítással kell kezdeni, egy délutánt, vagy akár egy egész napot pihenni. Ezekre tökéletes a Palo Santo, tömjén, fehér zsálya bármilyen változata, természetes füstölés, vagy tiszta pálcika, aura tisztító légfrissítők egyike.

Aztán lehet tölteni! Tudnod kell mit szeretnél pontosan, ha megfigyeled magad, és tájékozódsz a gyógynövények hatásáról, tudni fogod melyiket használd, melyik fog feltölteni, segíteni! Hét energetikai központunk tartós egyensúlyba tartása nehéz, valamelyik folyton alul, vagy túl működik.

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

Mind a(z) 13 találat megjelenítve