Palo Santo szent fa tértisztító füstölő

1400 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Palo Santo szent fa tértisztító füstölő

Peruból és Ecuadorból származik, ellenőrzött, tisztességes kereskedelemből.

Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák. Ecuadorban és Peruban.

Véleményem szerint a legjobb tértisztítók egyike!

Szent füstölőként használják, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberektől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést és minden alacsony minőségű entitásokat is.

Különböző rituálék és szertartások eszköze, mivel a különleges finom illatú és erejű füstölő, teljes auratisztító az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani.

A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.

Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelések, masszírozások és szellemgyógyászati oldások levezető, szellemi felfrissítőként és élénkítőként is.

Használata: Gyújtsuk meg a füstölő pálcát, és hagyjuk hogy néhány másodpercig égjen, majd fújjuk  el a lángot, csak izzon. Vezessük végig a füstöt testünkön, vagy a tisztítani kívánt tárgyakon, beleértve az egész szobát, házat,  vagy az autót. A szertartás közben legyünk pozitívak, imádkozhatunk, vagy lehetnek kéréseink is. Mondhatjuk hangosan, hogy az ártó, rossz energiák tűnjenek el. A tiszta térbe pedig érdemes kérni is, számunkra fontos megvalósulást. Pl.: Konyha: elegendő élelmem van. Hálószoba: jól alszom.

2 szál / csomag/ 15-20 gramm

Tartsa égő füstölőjét gyermekektől és háziállatoktól távol, és soha ne hagyja felügyelet nélkül.

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!

További információk

Tömeg 15-20 kg
Méretek 10 × 2 cm