Rudraksha – szélharang

4200 Ft

Elfogyott

Leírás

Rudraksha szélharang –  terméssel, három kis haranggal, és az Élet virágának szimbólumával mesés hangjátéka lehet otthonodnak, de ennél sokkal több, mind tudományos, mind spirituális szempontból.

RUDRAKSHA: A rudraksha szó jelentése magyarul: “a teremtő könnye”, keleti kultúrák több ezer éves feljegyzései számolnak be misztikus erejéről. Indiai, tibeti, kínai kultúra hagyományai úgy tartják, hogy aki otthonába kerül, vagy viseli ékszerként, testi – lelki egészségre, felemelkedésre, önmegvalósításra, sikerre, törekszenek és kitartó munkájuk által el is érik azt!

Tudományos szempontból is megközelíthető a fent leírt “hiedelem”, a termés  elektromágneses,  diamágneses, paramágneses, és dinamikus polaritás tulajdonsága miatt. Ezek a tulajdonságok különböző minőségű impulzusokat küldenek az agyba, ami elkerülhetetlenül beindít egy biokémikus folyamatot a szervezetben. Serkenti a pozitív érzelmeket, feloldják a stresszt, önbizalmat generál a hormonok borítása miatt, ami egy általános jóléthez vezet. Ezektől kialakul egy konstruktív gondolkozás, egy egészséges együttérzés, inspirál és fejleszti a személyiségünket. Egy kutató bizonyítása szerint a rudraksha termés, mágneshez hasonlóan, dinamikus polaritás elvén működik.

Az Élet virága egy modern elnevezés annak a geometrikus formának, melyben egymást megfelelően fedő – és egyenletesen eloszló körök egy virágszerű mintázatot hoznak lérte hatszoros szimmetriával, mint egy hatszögnél. Minden kör középpontja az őt körülvevő 6 másik (megegyező átmérőjű) kör kerületén helyezkedik el.

Sok kultúrában – régen és most is – szent szimbólum. Az univerzum leképződésének tekintik, mivel például mindazon építőkövét megtalálhatjuk a szimbólumban (Metatron kocka formájában), mint platóni testnek, vagy másképpen szabályos testnek nevezünk. A szimbólumot olyan metafóraként foghatjuk fel, mint amelyik az univerzum szellemének, és minden életnek az összekapcsolódását ábrázolja.

Mérete: 27 cm, 180 gramm

Sárgaréz, és rudraksha termés

 

További információk

Méretek 27 cm

Érdekelhetnek még…