Repce gyertya – palo santo

2700 Ft

1 készleten

Cikkszám: 12310 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Ez az ökológiai Palo Santo illatos gyertya 100% -os növényi repce viaszból készült, tiszta Palo Santo olajjal. A Palo Santo erős tisztító és tisztító hatással rendelkezik, ami kellemes és pihentető légkört biztosít a házban illatával.  Ezt a Palo Santo repce viasz gyertyát Belgiumban hagyományos módon készítik.

A hagyományos perui mintával ellátott üveg újra használható, mécsestartónak

Ezzel a tisztességes kereskedelem minőségével és hosszú égési idejével győződhet meg róla, hogy sok kellemes óra van egy tiszta, pozitív környezetben.

 

Palo Santo: Palo Santo – Szent fának is hívják, Peruból és Ecuadorból származik.

Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák. Ecuadorban és Peruban.

Véleményem szerint a legjobb tértisztítók egyike!

Szent füstölőként használják, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberktől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést és minden alacsony minőségű entitásokat is.

Különböző rituálék és szertartások eszköze, mivel a különleges finom illatú és erejű füstölő, teljes auratisztító az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani.

A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.

Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelések, masszírozások és szellemgyógyászati oldások levezető, szellemi felfrissítőként és élénkítőként is.

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.

Termékjellemzők

Illat: Palo Santo 100% tiszta olaj

Égési idő 25 óra.

Németországból származó nem GMO repce.

Újrahasznosított négyzet alakú üveg, amelyet mécsestartóként használhat.

 

Figyelem! 

Gyermekek és háziállatok elől elzárva.

Ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát.

Repce viasz 

repce viasz repceolajból készül, nem tartalmaz mérgező összetevőket, és nem káros a környezetre. Éppen ellenkezőleg, a repce segít és védi a talajt a jövőbeli növények számára, miközben a növény olaj- és állati takarmányt termel. A viasz az emberek és a vadon élő állatok számára is barátságos, és kisebb az ökológiai lábnyoma.

További információk

Méretek 6 × 6 × 6 cm
Color

Red