Namaste India-Mirha füstölőpálcika

750 Ft

Leírás

Namaste India-Mirha füstölőpálcika készítője az évek során képes volt kitűnni az autentikus és természetes alapanyagokból készült füstölő minőségével, tiszteletben tartva a hagyományt és a környezetet. Követve a szigorú szabályokat, innovatív a csomagolásra.

A mirha a szomáliai balzsamfa családjába tartozó cserje. Már az ókorban úgy tartották, hogy elűzi a negatív gondolatokat és védelmet nyújt a kísértésekkel szemben, éppen ezért imádkozáskor és meditáció alkalmával is használták. A keresztény hitvilágban az értelem, az alázatosság és a tiszta lélek jelképe.

Balzsamos édes, fás illata nagyon jól földel is bennünket. A gyökércsakránkat szépen egyensúlyban tudjuk tartani a mirha füstölőpálcika illatával. Szellemi munka, koncentráció, figyelem hasznos segítsége. Nem rágódunk a múlton, nem aggódunk a jövőn, a mostban vagyunk.

Az illat receptoraink agyunk több területével közvetlen vagy közvetett kapcsolatban állnak. Limbikus rendszer agyunknak az érzelmi szabályozásért, érzelmi reakcióinkért felelős része. Így képes egy gyógynövény hatni ránk, ezért érdemes ismerni, mely illat nyugtat, és melyik pörget. Ez nem boszorkányság, mágia, ez tudomány!

Dobozban 15 gramm, 12-15 db pálcika

Érdekelhetnek még…