Lótusz mécsestartó capiz kagylóból 1 csakra

4600 Ft

Elfogyott

Leírás

Lótusz mécsestartó capiz kagylóból 1 csakra. A lótusz az élet és tökéletesség szimbóluma, de a tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és az újjászületés szimbólumaként is számon tartják, elsősorban a keleti kultúrákban.

A mécsestartók alapanyaga a különleges Capiz kagyló, ami igazából egy az Indiai óceánban honos kagylónak ( Placuna Placenta ) a héja, mely attól különleges, hogy olyan vékony, hogy átereszti a fényt. A nevét az egyik őshonos lelőhelyéről, a Fülöp-szigeteki Capiz városáról kapta. A kagyló héja kellő tisztítás után átlátszóvá válik és gyönyörűen töri meg a fényt, és az a tulajdonsága a színezés után is megmarad. Különleges ékköve lesz lakásunknak, kezelő helyiségünknek vagy jóga termünknek.

Természetesen fair trade gazdaságból kerül az üzletünkbe, méltányos, becsületes kereskedelemből, gazdasági, társadalmi igazságosság elvein alapuló árat, fizetünk, melyből megfeleő munkabér biztosított ennek a csodálatos hagyománynak, mely apáról fiúra szálló mesterség. Ez mellett sokkal többet tesznek ezek a gazdaságok a természetért, mint ellene! Rengeteg önkétes munkája, segítsége lehetővé teszi, hogy ezek a termékek, annak ellenére, hogy egyedülálló kézimunkák, eljusson hozzánk, otthonunkba, megfizethető áron.

 

További információk

Méretek 13 cm