Holdfázis ajándékcsomag

15300 Ft

Elfogyott

Leírás

A Hold a nő, a női energiák ezüstfényű szimbóluma. 

Ajándékcsomag tartalma: 

Porcelán bögre – kór acél szűrűvel (díszdobozban, 3 dl)

Holdfázis – napló (újrahasznosított pamutpapír, kemény borító) 

Poháralátét – 6 db dobozban 

A Hold hatása életünkre vitathatatlan. Aligha lehetne egyáltalán élet a Földön, ha a Hold gravitációs hatása nem tartaná éppen ezen a keringési pályán Földünket, a Hold ereje nélkül a Földön káosz lenne…

Ha azt gondolod több köze van a Hold hatásának ránk a regényes fantáziához, mint a valóság, tudományosan mérhető tényekhez az is elfogadható. 

Véleményem szerint túl sok a kézzelfogható jel, elődeink múltbéli tapasztalatai, és saját testem, érzelmeim figyelése is rádöbbentett néhány önismereti tapasztalásra. Például amikor a saját agyamra megyek, simán ráfogom a Holdra! 

Viccet félretéve, érdemes figyelni magunkat, szervezetünkre irányuló energiáikat. 

A menstruáció ciklusát már nem is kell említenem, bár a kutatásokat igen megnehezíti a természetbe avatkozás, fogamzásgátlás a női hormonokat megváltoztató külső körülmények. (Az első menstruáció a legtöbb esetben újholdkor, szülések pedig teliholdkor következnek be.)

Bonyolult biológia folyamatok mellett, nem meglepő ha érzelmeinkre is hatás van a Hold változása. 

Újhold: erősnek, energikusnak, kreatívnak érzed magad, a szervezet tisztító folyamatai felgyorsulnak. Ilyenkor fogj bele bátran valami újba. Viszont többet kell pihenni, meditálni, sétálni, mert a stressztűrő képességünk csökken. Ilyenkor történik valami rossz, hatványozottan megvisel, ha tudod hogy ez csak egy Hold energia, sokkal jobban kezeled. 

Növő Hold: még mindig  magas a szervezetünk energia szintje, bármire képesek vagyunk! 

Ilyenkor gyorsan regenerálódunk, gyógyulunk, és eszünkbe sincs bármit is megvonni magunktól. Felejtsd el a fogyókúrát ezekben a napokban, és cipő boltba se menj, ha rám hallgatsz. 

Aki babát szeretne készítsen nyugalmas, csodálatos estéket, vagy reggeleket, ebédeket mindegy, ezekben a napokban minden esélye meg van rá, mert termékeny időszak. 

Sportolj, egyél jókat, úgy értem tápanyagokban, vitaminokban gazdag ételeket, mert a tested ebben az időszakban triplán meghálálja. 

Telihold:  Érzékeny, instabil, sértődékeny vagy,  hiszti.. Romlik a koncentrációs készség, nem alszunk jól, több a baleset, figyelmetlenség. 

Lelassul az emésztés, a sebek lassabban gyógyulnak, de még egy fájdalomcsillapító is később fejti ki hatását, mint más időszakban. 

Azért van jó hír is, alkotó készségünk, önmegvalósító terveink, céljaink lendületbe jönnek. Művészek, kreatív szakmában dolgozók előnyére válik ez az időszak. 

Fogyó Hold: Álmodozásra hajlamos ilyenkor az ember. Testi – lelki – szellemi nagytakarítás ideje. Ilyenkor ki tudsz dobni egy csomó régi kacatot, könnyebb megválni tőle, mert nincs semmi értelme, hogy tartogasd. Kozmetikába, fodrászhoz iratkozz ebben a holdfázisban. 

Rossz szokásoktól,  káros szenvedélytől könnyebben tudsz szabadulni. 

Ez a kis készlet emlékeztet, figyelmeztet, hogy milyen energiák mozognak, mert ha ismered ezeket, nincs aki megállít, hogy elérd a célodat, megvalósítsd álmaidat.