Gyógynövény füstölő alapanyag – Palo Santo – Cédrus

3700 Ft

Leírás

Gyógynövény tömjénkeverék Palo Santo, cédrus és más fűszer- és gyógynövény.

 

PALO SANTO: Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák. Ecuadorban és Peruban.

Szent füstölőként használják, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberektől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést és minden alacsony minőségű entitásokat is.
Különböző rituálék és szertartások eszköze, mivel a különleges finom illatú és erejű füstölő, teljes auratisztító az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani.
A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.
Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelések, masszírozások és szellemgyógyászati oldások levezető, szellemi felfrissítőként és élénkítőként is.

CÉDRUS:  Szibériai cirbolyafenyő (Pinus Sibirica) cédrus, melyet “az élet fájának” is neveznek. Illata az agyban a legősibb limbikus rendszerre (az érzelmek központjára), valamint az alvás – ébrenlét ciklusban kulcsfontosságú melatonin hormont termelő tobozmirigyre fejti ki hatását. Hatékonyan kezelhető illatával a gyermekek figyelemhiányos viselkedési zavara, az ADD és az ADHD.  Segítség az újrakezdésben, szakítás vagy más traumák esetén (valakinek az elvesztése, nők meggyalázása), enyhíti a szívfájdalmat. Szabadságot teremt a lelkünknek, erősít és védelmez.

Csomagolás: újrahasznosítható üveg edény, parafa dugóval, 80 milligramm.

Használata:  nagyon egyszerű, mécses és rácsosedény segítségével pörköljük. Az adagolás felhasználótól, és tértől függ.

A rácsra helyezzük az alapanyagot, alatta gyújtunk egy mécsest, a melegtől a gyógynövények pörkölődnek, a fagyanták olvadnak.  Élvezzük a kellemes illatot, áldásos hatását, mely megemel testet – lelket – szellemet.

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!