Füstölőbrikett – Mirha

1900 Ft

Elfogyott

Leírás

Az Aromafume egy indiai családi vállalkozás, mely 1907-től foglalkozik olajokkal, füstölőkkel, természetes füstölőanyagokkal.

Történetük 5 generációra nyúlik vissza, a jemeni Aden városába, mely a Brit gyarmatbirodalom egyik fontos kikötővárosa volt.

Őseik itt növényekkel, aromás gyantákkal, egzotikus fűszerekkel kereskedtek, majd idővel saját receptjeik születtek.

Ilyen a tömjén alapú füstölőbrikett is, mely új köntösbe öltöztetve viszi tovább a természetes anyagok és illatok keverésének művészetét.

A füstölőbrikettet kifejezetten a réztálkás füstölő edényhez tervezték.

A mirha illata kimozdít az egykedvűségből. Meghozza a kezdeményezőkészséget, erővel tölt el. Előhívja a tisztánlátást, az összpontosítási képességeket. Segít megfékezni az indulatokat, a haragot és a túl szenvedélyes érzelmeket.

Természetes összetevőt tartalmaz, mint például aromás fák, egzotikus virágok, fakérgek és fák természetes kivonatai gyanták, levelek és virágok. Fejjegy mirha. A briketthez használt illatok teljes mértékben megfelelnek az IFRA követelményeinek, és származásuk mindig igazolható, fair trade  azaz méltányos kereskedelemből.

Hamu és füstmentes.

1 doboz 9 darab brikettet tartalmaz, 1 brikett égési ideje 4-5 óra. Saját tapasztalat, hogy inkább 8-10 óra.

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!