Felemelkedett mesterek Lady Nada füstölőkeverék

3800 Ft

Leírás

Lady Nada a feltétel nélküli szeretet mestere.

A keverék használatával kifejezheted felé őszinte tiszteletedet. 

Kérheted segítségét, hogy megszabadulj az előítéletektől. Energiája gyógyulást hoz a szeretet által. Megtanít szeretetet adni, és elfogadni. A nőiesség, és az anyaság szentségével is megáld.

Segíti belső Útját járó Nőt abban, hogy közelebb kerüljön saját, személyes igazságához. Hiszen az Isteni Bölcsesség a belső igazság megtapasztalásából és elfogadásból születik.

A rózsaszín fénysugár energiájában segít, abban hogy meghalljuk lelkünk hangját. A legmélyebb szinteken is a bennünk maradt negatívumokat pozitívumokká transzformálja.

A Hold minőségeivel is kapcsolatban áll, így segít újra aktiválni a bennünk élő Nő finom, gyengéd, simogató lágyságát, amint a nőiségünk ébredésének folyamatát támogatja.

A keverék összetevői: rózsakvarc ásvány, arany tömjén, mirha, narancsvirág, damina, jázmin

Használata:  Rácsos füstölőedényre helyezünk az alapanyagból egy mokkáskanál mennyiséget, de igazából ez a felhasználótól függ.

Egy mécsest a rács alá helyezünk, ami finoman pörköli a természetes összetevőket. Az illat belengi otthonod, mely megemel testet – lelket – szellemet.

A természetes gyógynövények illata az agyunk egy – egy olyan területére hat, ami képes változásokat előidézni az életünkben, megváltozhat a hangulatunk, elmúlhat a fáradtságunk, vagy épp fordítva, felfokozott energiaszintünket lecsökkenti, hogy könnyen tudjunk pihenni.

Üveg tartalma: 60 ml

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!