Felemelkedett mesterek El Morya füstölőkeverék

3800 Ft

Leírás

Morya az ősi bölcsesség mestere.

Amikor nincs bennünk hit, vagy nem elég erős nem működnek a dolgaink, akármilyen lelkesedéssel, erővel is végezzük. Morya mester segít nekünk, hogy a hitetlenség energiáit a hit erejévé váltsuk.

Segít, hogy biztosabbak legyünk önmagunkban. 

Amiért még érdemes a segítségét kérni az a védelem. Mások vagyunk, a sérüléseink is mások, van aki érzelmileg, mások pszichés oldalról támadhatók, viszont hatásos védelmi pajzsot kaphatunk egyaránt a mestertől.

A füstölőkeverék Morya mester erejét, energiáját, illatát használva kifejezhetjük felé tiszteletünket, vagy kérhetjük segítségét, hogy energiánk magas rezgésű, tiszta és védett legyen.

Összetevők: hegyikristály, búzavirág, eukaliptusz, levendula, stb.

Használata: Rácsos füstölőedényre helyezünk az alapanyagból egy mokkáskanál mennyiséget, de igazából ez a felhasználótól függ.

Egy mécsest a rács alá helyezünk, ami finoman pörköli a természetes összetevőket. Az illat belengi otthonod, mely megemel testet – lelket – szellemet.

Üveg tartalma: 60 ml

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!