Élet virága gyertya lila

6900 Ft

Cikkszám: 639 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Illat: levendula, mandarin, vanília

LEVENDULA: Harmóniát teremt az emberben, látvány és illat együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. 

MANDARIN: a mandarin olaj nyugtatja és relaxálja idegeinket. A stressz és aggályok leküzdésében is segítségünkre lehet. Ez a hatása gyerekek esetében is érvényesül, akár egész kicsi kortól használható.

VANÍLIA: 

A népi tapasztalatok szerint a vanília abszolútum afrodiziákum, szorongásoldó és étvágy csökkentő.

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.

Kézműves és tisztességes kereskedelem Indonéziából 

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyák Indonéziában kézzel készítettek és fenntartható erőforrásokból készülnek. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyagok használatával ezek a gyertyák környezetbarát termékek. Előállítását kézzel végezzük, így garantált munkát biztosítva a lehető legtöbb ember számára. A munkavállalók 80 százaléka nő. A cég WFTO tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Figyelem! 

Gyermekek és háziállatok elől elzárva.

Ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát.

Helyezze egy hőálló felületre.

További információk

Méretek 7 × 21 cm