Csakragyertya 7 koronacsakra

6800 Ft

Cikkszám: 637 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

Illat: pacsuli, labdanum, tömjén

A koronacsakra elemzése.

A koronacsakra a csakrarendszer hetedik síkja, ez egyenlő a mi kultúránk „hetedik mennyországával”. Ez a sík a teljes felszabadultság, az abszulut szabadság tudatának az állapota. A koronacsakra síkján túl jutunk a moráli értékeléssel és ítélkezéssel, eljutunk a Paradicsomba, ahol nem szükséges megkülönböztetni a jót és a rosszat. Három alapvető elem itt működik: az univerzális tudat, a fény és az emelkedett tudatú ember. A koronacsakra szintjén már nem félünk, felelősséget vállalunk életünkért és megbízunk az intuícióinkban. Van hitünk, bízunk!

A koronacsakra a legmagasabb tudati szintet szimbolizálja. Ez olyan sík, amelyet nagyon kevés ember képes elérni. Ehhez a síkhoz már nem tartoznak képek, csupán olyan szimbolikák, mint a szentek glóriái.

A koronacsakra szintjén az anyag és a szellem eggyé válik. Így az ember szellemi erejével uralja az anyagot, a saját testét is. Ezzel elérhető, hogy mesterei legyünk saját gondolatainknak

A koronacsakra betegségei:

A legtöbb csakrával ellentétben a koronacsakra zavarai ritkán okoznak klasszikus betegségeket, általában lelki, pszichés betegségekben, személyiségváltozásokban érzékelhetőek a zavarok. A parkinson-kór, az alzheimer-kór, a dementia, a depresszió, az epilepszia mind a koronacsakrára visszavezethető betegséghez tartozik.

Az, aki elhatárolja magát a bölcsesség, a belső hang elöl, netán visszaél ezekkel, annak számolnia kell a zavarokkal.

Harmonikus működés: Vonzó, kisugárzó személyiség, nyugalom, harmónia van körülötte.

Túlműködik: Elmebaj, mániás depresszió, zavart szexualitás, frusztrált, nem létező erőt tulajdonít magának.

Alulműködik: Állandóan kimerült, hezitál, nem érzi, hogy valahová tartozna, bizonytalanság, céltalanság, halálfélelem, értelmetlen életérzés, felszínesség, kicsinyesség, nem hisz magában.

Harmonizáló kép: magas hegyek, havas hegycsúcs, a határtalan tér érzése, csillagos égbolt.

Túlműködésnél: kék, türkiz szín

Alulműködésnél: fehér, ibolyaszín

Ha koronacsakránk jól működik, mentesek vagyunk bárminemű ítélkezéstől, békés, szeretet teli egységben szemléljük a mindenséget, és együtt rezgünk a magasabb világbeli tudással. Vonzó, kisugárzó személyiségek vagyunk, nyugalom és harmónia vesz minket körül.

Alulműködése esetén gyakran tapasztalható céltalanság, az élet értelmetlenségének érzése, halálfélelem. Állandó kimerültség, hezitálás, bizonytalanság, céltalanság, értelmetlen életérzés, felszínesség, kicsinyesség a jellemzőek.

Túlműködése esetén elmebaj, mániás depresszió, zavart szexualitás, frusztrált nem létező erőt tulajdonít magának.

A hetedik csakra megtisztításának és aktivizálásának lehetőségei;

Az ibolyakék és a fehér szín segítik legjobban a koronacsakra megnyílását, kiterjedését. Illata: lótusz

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.

Sztearint pálmaolaj, illatos csakragyertya újrahasznosított üveg

Fair Trade (WFTO) és GeenPalm tanúsítvánnyal

Égési idő: 100 óra

Szállítás: Környezetbarát díszdobozban, parafa alátéttel

Kézműves és tisztességes kereskedelem Indonéziából

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyák Indonéziában kézzel készűlnek, fenntartható erőforrásokbó. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyagok használatával ezek a gyertyák környezetbarát termékek. “A gyertyák előállítását kézzel végezzük, így garantált munkát biztosítva a lehető legtöbb ember számára. A munkavállalók 80 százaléka nő. A cég WFTO tanúsítvánnyal rendelkezik.”

Figyelem! 

Gyermekek és háziállatok elől elzárva.

Ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát.

Helyezze egy hőálló felületre.

További információk

Méretek 21 × 7 cm