Csakragyertya – 7 csakra

6800 Ft

Cikkszám: 6300 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Csakra gyertya

Illat: cédrus, jerikoi lonc

CÉDRUS:

Nyugtatja, csillapítja az elmét, mérsékli a szorongás és az idegesség érzést.

JERIKÓI LONC

A lelki fájdalmaid enyhítésére ajánlott a jerikói lonc eszencia, amely segít a boldogság utáni erős vágyadat beteljesíteni, és átélni a jelenben az örömteli pillanatokat. Pozitív változás jön létre, ha a passzív, befelé forduló magatartás helyett a külvilág felé fordulsz és nyitottá válsz. Pozitív állapotban nem kapaszkodsz a múltadba, azonban együtt élsz vele és csak annyit hozol belőle a jelenbe, amennyi feltétlenül szükséges.

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.

Sztearin (pálmaolaj) illatosított csakra gyertya újrahasznosított üvegben

A Fair Trade (WFTO) és a GeenPalm tanúsítvánnyal

Égési idő: 100 óra

Környezetbarát díszdobozban

Kézműves és tisztességes kereskedelem Indonéziából

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyák Indonéziában kézzel készítettek és fenntartható erőforrásokból készülnek. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyagok használatával ezek a gyertyák környezetbarát termékek. A gyertyák előállítását kézzel végezzük, így garantált munkát biztosítva a lehető legtöbb ember számára. A munkavállalók 80 százaléka nő. A cég WFTO tanúsítvánnyal rendelkezik.

Figyelem! 

Gyermekek és háziállatok elől elzárva.

Ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát.

Helyezzen egy hőálló felületre.

További információk

Méretek 6 × 21 cm