Csakragyertya 1 gyökércsakra

6800 Ft

Cikkszám: 631 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

Illat: szegfűszeg, szerecsendió, fahéj

A gyökércsakrával összekapcsolható szervek és testrészek a talpak, a lábak, a gerincoszlop és a csontok, a fogak, a köröm, és a vastagbél. Ha ezek közül valamelyikkel probléma adódik, a csonttöréstől kezdve a repedező körömig, szinte biztos lehetsz benne, hogy a gyökércsakra kibillent az egyensúlyából, vagy valami gátolja a működését.

Minden csakrának megfeleltethető egy endokrin (belső elválasztású) mirigy, a gyökércsakra endokrin mirigye a mellékvese (adrenalin, és kortizol termelés).

A kiegyensúlyozott gyökércsakra biztosítja az aktivitás és a passzivitás, a cselekvés és a pihenés egyensúlyát.

Felelős a vitalitás, az életerő, az élni akarás egyensúlyáért, a testi szükségletek kielégítéséért és a mindennapi tevékenységekkel, a mindennapok feladataival való megbirkózásért is.

Tudatosítja bennünk, hogy a testünkben élünk, megtanít szeretni a testünket és megismerni a korlátait. Ebben pedig rendkívül hatékony segítséget ad a jógázás.

Gyökércsakrát, ami megmozgatja a fizikai testet: sportolás, séta, kirándulás a hegyekben, mezítláb járkálás és talpmasszázs, de jók lehetnek olyan tevékenységek is, amelyek a földdel hoznak kapcsolatba, például kertészkedés, agyagozás, sőt homokvár építés.

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.

Sztearint illatos csakra gyertya újrahasznosított üveg

Fair Trade (WFTO) és GeenPalm tanúsítvánnyal

Égési idő: 100 óra

Csomagolás, környezetbarát díszdobozban.

Kézműves és tisztességes kereskedelem Indonéziából

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyák Indonéziában kézzel készűlnek, fenntartható erőforrásokbó. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyagok használatával ezek a gyertyák környezetbarát termékek. “A gyertyák előállítását kézzel végezzük, így garantált munkát biztosítva a lehető legtöbb ember számára. A munkavállalók 80 százaléka nő. A cég WFTO tanúsítvánnyal rendelkezik.”

További információk

Méretek 21 × 6 cm