Csakra permet – torokcsakra

2400 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 17932 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Torokcsakra:  (Vishudda) Önkifejezés, kommunikáció. Ezen a központon keresztül valósul meg a kommunikáció az elme és a test között.

Ahogy a neve is mutatja, a nyakunkon található a torkunk körül. Magyarul a neve nagyjából tisztaságnak fordítható.

Normál működése esetén hagyjuk érvényesüli a belőlünk áradó tisztaságot, képesek vagyunk kommunikálni az igazat. Meglátjuk kik is vagyunk, céljainkat, küldetésünket tartjuk fontosnak. A társadalom, hozott minták, példák által ránk pakolt súlyokat levesszük és valódi önmagunk leszünk. Abban az esetben ha így érzel nincs blokkolva ez az energia zónád.

Céltalan, félénk, csendes szenvedő, bizonytalan hazug, arrogáns, manipulatív vagy? Akkor a torokcsakrád blokkolva van, és örülj hogy észrevetted, felismerted, és legyél hálás, hogy van erőd dolgozni rajta.

Fizikai tünetek:  torokfájás, pajzsmirigy probléma, rekedtség, nyaki fájdalom.

A kimondatlan szavak felemésztenek minket belülről, beteg leszel, olyan viselkedésre, gondolatokra késztetnek, amelyek távol állnak tőled, nyomasztó hatásuk miatt a személyiséged elveszik.

Dolgozz rajta, légy nyugodt, őszinte, húséges, elsősorban Önmagadhoz, aki valójában vagy! Kell tudni mikor hallgassunk, mikor beszéljünk. Felesleges locsogás, erőfitoktatás, uralkodás, helyett használd a hangodat, amire valójában való!

Beszélj szeretettel mindenkivel, állj ki magadért, tisztelve mások véleményét, Legyen a hangod tiszta, őszinte, kommunikálj bátran, találd meg a megfelelő szavakat, hogy jól kifejezd magad. Légy türelmes, csendes, higgadt beszélgetések során.

Torokcsakra illatot parfümként is szoktam használni, sőt mosok is néha vele, öblítő helyett alkalmazom. Tapasztalatom szerint az ágyneműnél remekül hatásos, hiszen két napig kapja az agyad az illatot, és képes a fent említett problémák helyre igazításában.

Felhasznált növényi olajok:  narancs, borsmenta, ananász, levendula, fahéj, muskátli, vanília, szantálfa, khus-khus, pézsma


100% aktív tiszta és természetes összetevőkből készül.

 Csomagolás: 100 ml, újrahasznosítható palackban

  • Hipoallergén
  • ftalát- és alkoholmentes
  • 100% növényi
  • környezetbarát
  • CFC-mentes. Nem káros az ózonrétegre

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítésére,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!