Csakra permet – szívcsakra

2400 Ft

Elfogyott

Leírás

Szívcsakra: ( Anahata) ez a csakra közvetít a spirituális és anyagi világ között. Az együttérzés, a feltétel nélküli szeretet tartozik ide, mely nem függ másoktól.

Elhelyezkedése: a mellkas közepén

Normál működése estén együttérző, feltétel nélkül szerető, és gondoskodó vagy, aki a szerelemben is keresi a spirituális élményeket.

Másokat elfogadsz, olyannak amilyenek, vonzó, pozitív kisugárzással rendelkező személy vagy, aki valójában “birtokolja” önmagát.

Kapcsolatban vagy saját érzéseiddel, könnyen alakítasz ki kapcsolatot.

Amennyiben szereteted átfordul féltékenységbe, birtoklási vágyba, ( függetlenül attól hogy gyakran kijelented, szereted a másikat) bizonytalan vagy, félsz a visszautasítástól, magadat érdemtelennek érzed a szeretetre, és önsajnálatba menekülsz, akkor ez a csakra blokkolva van.

Fizikai tünetek: tüdő-és szívpanaszok, magas vérnyomás, daganatos betegségek.

Le kell hámoznod magadról az ön-intimitás hiányát eltakaró külső burkot, s helyét meg kell töltened örömmel, békével, önelfogadással.

Ahhoz hogy a feltétel nélküli szeretet szárba szökkenhessen, szilárd alapok szükségesek.

Képessé kell válnod önmagad feltétel nélküli szeretetére, arra, hogy bátran kitárd a szívedet, és másokkal is megoszd az önelfogadás élményét.

Lépj kapcsolatba saját érzéseiddel, összpontosíts befelé, teremtsd meg az önmagad és mások iránti szeretet között levő egyensúlyt.

Személyiséged magja biztonságban van, bátran lehetsz felszabadult és nagylelkű!

Az érzések a bensődben mindig rendelkezésre állnak.

A permet használata:  Fújj a levegőbe belőle kétszer-háromszor, de magadra is alkalmazhatod, parfümként.

Öblítőként is használhatod. Saját tapasztalatom, hogy ágynemű esetében 2 napig remekül dolgozik az illat.

Felhasznált növényi olajok: bergamott, ananász, passiógyümölcs, vad ribizli, rózsa, ylang-ylang, muskátli, szegfűszeg, fahéj, szantálfa, vanília, cédrus, zuzmó

100% aktív tiszta és természetes összetevőkből készül.

100 ml

  • Hipoallergén
  • ftalát- és alkoholmentes
  • 100% növényi
  • környezetbarát
  • CFC-mentes. Nem káros az ózonrétegre

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítésére,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!

 

 

 

 

Érdekelhetnek még…