Canenco Okidoki Dough Póki gyurma, közepes – 3 féle

790 Ft

Hagyd, hogy magával ragadjon a gyurmázás varázsa!

A gyurma a gyermekek egyik kedvenc játéka évtizedek óta, nem véletlenül, hiszen olyan formákat készíthetnek belőle, amilyeneket csak szeretnének, alkotásaiknak csak a képzeletük szabhat határt. A gyurmázás hatékonyan fejleszti a kézügyességet és a kreativitást is.

A szettben a gyerekek találhatnak különféle színekben pompázó gyurma csomagokat és gyurma formáló eszközöket illetve formákat melyekkel a kicsik a Póki és csodálatos barátai meséből szimbólumokat és egyéb formákat hozhatnak létre.

Cikkszám: SP60149 Kategória: Címke:

Leírás

Egy jó szabadtéri piknik elengedhetetlen kelléke a Melissa & Doug Hűtőtáska szett, amivel akár kirándulás közben is jól lehet lakni. A csomagban egészséges ételeket lehet megtalálni, amik rengeteg energiát fognak adni egy nagyobb túrához is, a termoszba forró teát tehetsz, a tálkában pedig ki tudsz keverni granolát joghurttal, és friss vagy épp aszalt gyümölcsökkel. A hűtőtáska hordozható, bárhova magaddal viheted, a táska tetején lévő táblázaton ki tudod tölteni, hogy milyen egészséges dolgot fogyasztottál aznap.

A Melissa & Doug Hűtőtáska szett méretei: 40 x 31 x 15 cm.