Aura tisztító légfrissítő – fehér zsálya-rózsa

3200 Ft

Elfogyott

Leírás

Aura tisztító légfrissítő permet zsálya és rózsa illattal.

A fehér zsálya az  egyik legerősebb tértisztító. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat, és a hosszú életet. Neve is erre utal: salvere – gyógyítani. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják, és tisztítják otthonaikat, könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak. 

A rózsaolaj főleg kedvünket alakítja, sikeres hangulatjavító, mivel serkenti a dopamin termelődését. Enyhíti a stressz okozta levertséget, depresszió ellen hatékony fegyver. Nagyon érdekes tulajdonsága, a negatív ingerek „ütőerejének” csökkentése, mely által segít könnyebben venni az élet rögös útjának bukkanóit. 

Egy kőkemény, stresszes, feszültséggel teli nap után a rózsa némileg tehermentesíti elménket, így még az elalvásban is segíthet, vagy egészen más, de szintén roppant kellemes programra invitálhat természetes afrodiziákumként.

A permet használata: Fújj a levegőbe belőle  kétszer-háromszor, de magadra is alkalmazhatod, parfümként.

Öblítőként is használhatod, saját tapasztalatom hogy ágynemű esetében 2 napig remekül dolgozik az illat.

100% aktív tiszta és természetes összetevőkből készül.

100 ml

  • Hipoallergén
  • ftalát- és alkoholmentes
  • 100% növényi
  • környezetbarát CFC-mentes. Nem káros az ózonrétegre

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítésére,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!