Ásvány karkötő – Női erő

3600 Ft

Leírás

Ásvány karkötő – Női erő egy külső segítség! Mihez?

Ismered az édes terhek mosolygós részét?
– főzés, tehát szakácsnő vagy
– rend, azaz takarító meló 
– pénz, szóval teremtesz magadnak
– párkapcsolat, istennő szerep
– egyedül vagy, így sokszor férfi oldalad is van
– stb…. sok édes teher a válladon, amit csinálhatsz akár könnyedén is! 
Amit várhatsz ettől a karkötőtől egy olyan rezgés szám, hogy mosolyogva, szabadon, energikusan, bátran, végezd ezeket! Határozottan tudj, merj kérni, oszt be, le a feladatokat!

Rózsakvarc, hegyikristály és gránát karkötő, mely erőssé, kitartóvá, mégis gyengéddé teszi a nőket.

A rózsakvarc önbizalmat ad, erősíti a szívet, a vesét.

Nyitottá tesz az új kapcsolat iránt, illetve segít önmagunkat megismerni. Termékenység fokozására, szerelemvonzáshoz is használják. Nyugtató hatású, ajánlott a viselése azoknak, akik gyakran kerülnek stresszes helyzetbe és szükségük van türelemre. Ez a kő felszabadítja az érzelmi blokkokat, bátorít, fejleszti az empátiát. A szeretet köve, megszabadít mindenfajta szívfájdalomtól, csalódástól, ki nem mondott érzelemtől.

A gránát a hagyomány szerint világosságot hoz a sötétségbe borult lélekbe. Regenerálja a testet, tisztítja a vért, serkenti az anyagcserét. Jó hatással van a szívre, tüdőre, a máj működésére. Erősíti az immunrendszert, csillapítja a depresszió tüneteit, a szorongást, a félelmet. Életenergiával tölti fel a szervezetet, önbizalmat és akaraterőt ad. Biztosítja a kiegyensúlyozott szexuális életet. Erő, energia. A gyökércsakra köve.

 

A hegyikristály általános immunerősítő, fájdalomcsillapító és méregtelenítő. A 12 mesterkristály egyik legerősebb pozitív rezgéssel rendelkező ásvány. Serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonháztartást és a vércukorszintet. Energiát, erőt ad tulajdonosának, megszünteti az energiaáramlásban keletkező blokkokat. Csökkenti a depresszió tüneteit, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá tesz. A többi ásvány rezgés számát erősíti.

17 – 18  cm-es csukló méret, gumis ásványkarkötő. Természetesen méretre készítünk, ami a szállítási időt megnövelheti.

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése  bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!

 

Érdekelhetnek még…