Ásvány karkötő – Megvalósulás

4600 Ft

Leírás

GRÁNÁT: A segítség köve. Világosságot hoz a sötétségbe borult lélekben. Életenergia, önfejlesztés, akaraterő, önbizalom, kiegyensúlyozott nemi élet.
PREHNIT: Jóreménység köve. Biztosnságban vagyok, elégedett vagyok, hiszek a szeretet erejében, és magmaban.
RÓZSAKVARC: Nő vagyok, gyengéd, de határozott, nincs előttem akadály, bármire képes vagyok.
PREHNIT: Jóreménység köve. Biztonságban vagyok, elégedett vagyok, hiszek a szeretet erejében, és magamban.
 
PALO SANTO – SZENT FA GYÖNGY: Tisztulás, tisztítás. Távol tartja a balszerencsét, rontást, negatív energiákat.
Müller Péter gondolatait fűznénk a karkötőhöz.
Van egy vágyad, jó gondolatod, szeretnéd, hogy megvalósuljon. Változtatni, szebbé tenni, formálni szeretnél az életeden. Munka nélkül, ezek nem mennek, hiába sok jó tanács: “légy pozitít, szeresd magad, ne félj, stb” A megvalósulás útja a gyakorlás. Asztézis, gyakorlás.
Erőt veszel magadon, minden nap cselekvéssel változtatsz, nem gondolattal. A cselekvés szokássá válik, egyszerűen megvalósul a vágyad, hatalmat érzel a gyengeségeid felett, legyőzöd magad, ami visz előre a célig.
Ahhoz, hogy mindent megvalósíts, vagy más szóval, a tiéd legyen sok munka szükséges.
A megvalósulás alapja, gyökere a HIT, a TUDÁS, mert értened kell, tudnod, mit teszel. A harmadik az ÁLDOZAT, bizony kell hozni, nap mint nap áldozatokat a célunk, vágyunk elérése érdekében. Ez a hősiesség, más szóval önlegyőzés.
Munkára fel! Gyakorlás, cselekedet, hit, tudás, áldozat a végeredmény pedig:
MEGVALÓSULÁS! Szépséges karkötőnk figyelmeztet, segít, támogat minden nap közelebb kerülj a célhoz!
Az áványok sorrendje, mintája változik, változhat, csukló méretre készítjük, melyet a megjegyzésben tudsz jelezni. Kérésre kiegészítővel is ellátjuk, mint például végtelen jel, buddha fej, fém kiegészítők, stb.
FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése  bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz!