Szintetikus gyanta Ganesha

Az üzletemberek védőszentje.

A szintetikus gyantából készült Ganesha kedvező mind a szemlélő szemének, mind pénztárcájának. Az anyag csodálatos finomságokat tesz lehetővé, amelyeket kézzel festenek, munkálnak meg.  Nagyon szép kézimunka. 

Ganesha

A Ganesha talán a legnépszerűbb az istenek közül. Parvati és Shiva fiának tekintik. A legenda szerint Shiva visszavonult a meditációba, Parvatinak pedig a magányból fia lett. Amikor Shiva visszatért, haragjában leváta a fejét. Miután észrevette, amit tett elrendelte, hogy aki először oda jön, annak feje kerüljön Ganesha testére, hogy újjáéledjen. Ez egy elefánt volt - új isten született, aki egyesítette a Shiva és Parvati hatalmát. 

Azt mondják, eltávolítja az összes akadályt. Gyakran hívják bármilyen tevékenység előtt. Biztosítja az anyagi és szellemi jólétet, ezért az üzletemberek védőszentjének tekintik. Ganesha segít minden új kezdetet, legyen az költöztetés vagy új munka, mert megáldja az új helyzetet, és szerencsét ígér. Ganeshának négy karja van. Ezek képviselik a finom test négy szempontját: elme, ego, szellem, és tudatosság.


30 cm, 2,75 kg

Szállítás: 8-10 nap

Szobor Ganesha

  • Forgalmazó: HOLD Boltkórosoknak
  • Cikkszám: FI-202
  • Készlet információ: 1
  • Méret: H x Sz x M : 0.00 x 0.00 x 30.00
  • 60 500Ft


Kapcsolódó termékek