Rólunk


HOLD Boltkórosoknak


Könnyűnek tűnő kifejezés a nevünk, de bármily találó, a köznyelv mégis egyszerűsít. Talán ezért helyben többen ismernek minket Holdboltként.

A telehold az ősidők óta spirituális tartalommal szolgál az érzékenyebb lelkűeknek. Az újra és újra megújuló hold titokzatos hatással van környezetére. Mindig változik, mindig másnak látjuk. Akárcsak az igazi női energiák, vannak csendesebb és vannak energikusabb napok. Van telehold, és van újhold, és ez a hullámzó érzékiség tükrözi a nőiség különböző arcait.

Üzletünk és kínálatunk minden érzékszervünkre hatással próbál lenni, és mint az igazi Nő, ügyel minden fontos részletre. Hozzánk betérve kézműves és egyedi gyönyörűségeket érezhetsz, színeket tapinthatsz, és illatokat láthatsz.
Öntési technikával, hagyományos korongozási eljárással számos kerámiából választhatsz, egyedi ékszereket is helyi és környékbeli készítők műhelyéből kínáljuk. Testes – lelket – szellemet természetes füstölőkkel emeljük meg. A gyertyáink igazi olajokkal vannak illatosítva.
Shea-vajjal dúsított, vegyszermentes szappanok, tökéletes ajándékok minden alkalomra.
Számos helyi és környékbeli készítő, manufaktúra, kisvállalkozó munkáját megtalálod üzletünkben, hogy pénztárcabarát áron egyedi ajándékkal tudj kedveskedni.

A Holdbolt olyan, mint az igazi nő lelke – rejtélyes, meglepetésekkel teli, és fantáziát megmozgató minden pillanatban.

Hold Boltkórosoknak vagy Holdbolt Esztergom – végül is majdnem mindegy, a lényeg, hogy különleges, békés szigete ez a mindennapi rohanásnak. Egy hely, ahol akkor is jól érzed magad, ha éppen nem alkalomra keresel ajándékot, hanem csak magadat szeretnéd meglepni egy hangulattal.

Tárhelyszolgáltató: WEBONIC