• Palo Santo szent fa tértisztító füstölő

Palo Santo szent fa tértisztító füstölő

2 szál / csomag.

Palo Santo - Szent fának is hívják, Peruból és Ecuadorból származik.

Meghatározott időben, és meghatározott mennyiségben vágják le az idősebb fáknak a törzséről, a kéreg bizonyos részéről, úgy hogy maga az élő fa ne sérüljön meg, mindezt szigorú törvények szabályozzák. Ecuadorban és Peruban.

Véleményem szerint a legjobb tértisztítók egyike!

Szent füstölőként használják, mert elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberktől a rontást, balszerencsét, a rosszindulatot, a szemmel verést és minden alacsony minőségű entitásokat is.

Különböző rituálék és szertartások eszköze, mivel a különleges finom illatú és erejű füstölő, teljes auratisztító az egész aurát és energetikai rendszert képes tehermentesíteni és áttisztítani.

A negatív gondolatokat, a rákapcsolódásokat, energialényeket, élősködőket és mindenféle mágia hatását képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk, a test felszínén és a testben is.

Nagyon hatásos még tértisztításra, káros és visszatartó energiaszálak elvágására, energetikai kezelések, masszírozások és szellemgyógyászati oldások levezető, szellemi felfrissítőként és élénkítőként is.

Hogyan kell használni: Gyújtsa be a füstölő pálcát, és hagyja, hogy néhány másodpercig égjen, fujja el a lángot, csak izzon. Vezzesse végig a füstöt testén, vagy a tisztítani kívánt tárgyakon, beleértve az egész szobát, házat,  vagy az autót. A szertartás közben legyünk pozitívak, imádkozhatunk, vagy kérhetünk. 


Tartsa égő füstölőjét gyermekektől és háziállatoktól távol, és soha ne hagyja felügyelet nélkül.

Palo Santo szent fa tértisztító füstölő

  • Forgalmazó: HOLD Boltkórosoknak
  • Cikkszám: 19818
  • Készlet információ: 5
  • Méret: H x Sz x M : 10.00 x 1.50 x 0.00
  • 1 200Ft


Kapcsolódó termékek