Illat: fahéj, szerecsendió, gyömbér

Fahéj: A biztonságérzetet növeli az emberben, ezért szorongások és félelmek oldására megfelelő. Stresszoldó hatású. Színesednek tőle az álmok, főleg ha lefekvés előtt párologtatunk.
Szerecsendió:  stresszoldó, csökkenti a fáradtságot, antidepresszáns hatású, vágyfokozó, 
Gyömbér: Afrodiziákum, fokozza az intelligenciát, határozottabbá tesz. 

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.

Illatos gyertya, 100% növényi ökológiai repce viasz újrahasznosított üvegben. A gyertyát Belgiumban hagyományos módon, parabénmentes illatolajokkal készítik. Biológiailag lebontható, ezért ártalmatlan az emberekre és a környezetre.

Repce viasz 
Repce viasz repceolajból készül, nem tartalmaz mérgező összetevőket, és nem káros a környezetre. Éppen ellenkezőleg, a repce segít és védi a talajt a következő vetés számára, miközben a növény olajat, és állati takarmányt termel. Továbbá, a viasz nem veszélyes az emberekre és a vadon élő állatokra és kisebb az ökölógiai lábnyoma. 


Termékjellemzők
Égési idő 25 óra. 
Németországból származó nem GMO repce. 
Újrahasznosított négyzet alakú üveg. 

 

Figyelem! 
Gyermekek és háziállatok elől elzárva. 
Helyezzen egy hőálló felületre. 

Illatos gyertya 1 csakra


Méretek ( H x Sz x M ): 6x6x6 cm


  • 1 990Ft


Kapcsolódó termékek