• Faragott illatos doboz ámbra-bazsalikom

Faragott illatos doboz ámbra-bazsalikom

Az illat csak az auránkban érezhető, nem zavarva ezzel másokat. Meleg hatására az illat kör megnövekszik, akár 30-40 négyzetmétert is beillatosít. Jótékony hatással van türelmünkre, idegeinkre, szellemünkre. Bedobhatod a ridikülbe, zsebedbe, hogy a megfelelő pillanatban elővedd és bele tudj szimatolni. Van aki a kocsijában használja. 

ÁMBRA
Kissé fanyar illatával nyugtató lelkedre, így feloldja a felgyűlt feszültséget benned.
Ugyanakkor energetizáló hatású is, így élénkít. Meditációk alkalmával megfelelő választás lehet. 

BAZSALIKOM

A bazsalikom a koncentráció fokozása mellett, csodálatosan oldja a szorongást, a félelmet és a bánatos szív sebeit is gyógyítja. A szomorúság energiavesztett, fókusztalan állapotából, új lehetőségek, új célok felé nyitja a tekintetet, és megerősíti az önmagunkba vetett hitet.

A bazsalikom erőt ad olyan nehéz időszakokban, mikor gyengének és sebezhetőnek érezzük magunkat. Erőt ad, mikor elveszítjük a stabilitást, és mikor összeomlani látszik minden körülöttünk, olyan titkos erőtartalékokat képes megmozgatni, melyeknek a létezéséről sem tudunk.

A bazsalikom arra ösztönöz, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért, és a terveinket ne csak dédelgessük, de létrehozzuk, megalkossuk azokat. Segít az álmodozóknak a kreativitást a megvalósulás szintjére emelni. Illat, mely megmozdítja a kart, meglendíti a lábat, hogy a gondolatból tett szülessen, és hajtóereje a vágyakat manifesztálódni segíti.

Ezt az illatot akkor is érdemes beemelni az életünkbe, ha általában nehezen hozunk döntéseket, vagy éppen aktuálisan egy olyan helyzetben vagyunk, ahol nem tudunk dönteni. Amikor bizonytalannak érezzük magunkat, a bazsalikom illóolaja az irányvesztettségből a magabiztos választás felé terel. A céltudatosság és a koncentráció minőségét hordozza, és ezáltal képes segíteni olyan helyzetekben, amikor akaraterőre és határozottságra van szükségünk. A bazsalikom azt üzeni: Légy bátor! Higgy magadban! Kövesd az álmaid!
Faragott illatos doboz ámbra-bazsalikom

  • Forgalmazó: HOLD Boltkórosoknak
  • Cikkszám: 17026/4
  • Készlet információ: 1
  • Méret: H x Sz x M : 4.00 x 2.00 x 6.00
  • 2 200Ft


Kapcsolódó termékek