Az Aromafume egy indiai családi vállalkozás, mely 1907-től foglalkozik olajokkal, füstölőkkel, természetes füstölőanyagokkal.

Történetük 5 generációra nyúlik vissza, a jemeni Aden városába, mely a Brit gyarmatbirodalom egyik fontos kikötővárosa volt.

Őseik itt növényekkel, aromás gyantákkal, egzotikus fűszerekkel kereskedtek, majd idővel saját receptjeik születtek.

Ilyen a tömjén alapú füstölőbrikett is, mely új köntösbe öltöztetve viszi tovább a természetes anyagok és illatok keverésének művészetét.   

A füstölőbrikettet kifejezetten a réztálkás füstölő edényhez tervezték. 

A tömjén illata erőt ad, hogy a megterhelő lelki szorongástól, idegfeszültségtől és gondterheltségtől megszabaduljunk. Csökkenti a lelki és szellemi kimerültséget. Segít az érzelmi sebek elviselésében, a régmúlt terheinek elengedésében. Lassítja a  légzést, így lehiggadva fölösleges izgatottságunk elmúlik. Koncentrálja és állandósítja a figyelmet.

Természetes összetevőt tartalmaz, mint például aromás fák, egzotikus virágok, fakérgek és fák természetes kivonatai gyanták, levelek és virágok. Fejjegy a tömjén. A briketthez használt illatok teljes mértékben megfelelnek az IFRA követelményeinek, és származásuk mindig igazolható, fair trade, azaz méltányos kereskedelem.

Hamu és füstmentes.

1 doboz 9 darab brikettet tartalmaz, 1 brikett égési ideje 4-5 óra. Támogatom hogy inkább 8-10 óra. 

FONTOS! Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A gyógynövények, fa gyanták illatának  használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése,  bármely állapotban.

Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz

Füstölőbrikett - Tömjén

  • 1 600Ft


Kapcsolódó termékek