• Fehér zsálya - rózsa aura tisztító légfrissítő

A fehér zsálya az  egyik legerősebb tértisztító. A zsálya jelképezte az öregek bölcsességét, a lelki nyugalmat, és a hosszú életet. Neve is erre utal: salvere - gyógyítani. Azok, akik rendszeresen zsályával illatosítják, és tisztítják otthonaikat, könnyedséget, általános megtisztulást, megnyugvást, lelki békét tapasztalnak. 

A rózsaolaj főleg kedvünket alakítja, sikeres hangulatjavító, mivel serkenti a dopamin termelődését. Enyhíti a stressz okozta levertséget, depresszió ellen hatékony fegyver. Nagyon érdekes tulajdonsága, a negatív ingerek „ütőerejének” csökkentése, mely által segít könnyebben venni az élet rögös útjának bukkanóit. 

Egy kőkemény, stresszes, feszültséggel teli nap után a rózsa némileg tehermentesíti elménket, így még az elalvásban is segíthet, vagy egészen más, de szintén roppant kellemes programra invitálhat természetes afrodiziákumként.

100% aktív tiszta és természetes összetevőkből készül.

100 ml

Hipoallergén

ftalát- és alkoholmentes

100% növényi

környezetbarát

CFC-mentes. Nem káros az ózonrétegre

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. Az illóolajok, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.


Fehér zsálya - rózsa aura tisztító légfrissítő

  • Forgalmazó: HOLD Boltkórosoknak
  • Cikkszám: 17915
  • Készlet információ: Készleten
  • Méret: H x Sz x M : 0.00 x 0.00 x 0.00
  • 2 500Ft


Kapcsolódó termékek