Illat: levendula, mandarin, vanília

LEVENDULA: Harmóniát teremt az emberben, látvány és illat együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre. 

MANDARIN: a mandarin olaj nyugtatja és relaxálja idegeinket. A stressz és aggályok leküzdésében is segítségünkre lehet. Ez a hatása gyerekek esetében is érvényesül, akár egész kicsi kortól használható. 

VANÍLIA: 

A népi tapasztalatok szerint a vanília abszolútum afrodiziákum, szorongásoldó és étvágy csökkentő. 

* Ez az információ tudományosan nem bizonyított, a terapeuták és a felhasználók tapasztalataira épül. A drágakövek, gyertyák és ásványi anyagok használata soha nem célja az orvosi ellátás helyettesítése bármely állapotban. Ha kétségei vannak az egészségével kapcsolatban, forduljon orvoshoz.

Kézműves és tisztességes kereskedelem Indonéziából 

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyák Indonéziában kézzel készítettek és fenntartható erőforrásokból készülnek. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyagok használatával ezek a gyertyák környezetbarát termékek. Előállítását kézzel végezzük, így garantált munkát biztosítva a lehető legtöbb ember számára. A munkavállalók 80 százaléka nő. A cég WFTO tanúsítvánnyal rendelkezik.


Figyelem! 

Gyermekek és háziállatok elől elzárva. 

Ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát. 

Helyezze egy hőálló felületre.

Élet virága gyertya lila

  • Forgalmazó: HOLD Boltkórosoknak
  • Cikkszám: 639
  • Készlet információ: Készleten
  • Méret: H x Sz x M : 0.00 x 6.50 x 21.00
  • 4 900Ft


Kapcsolódó termékek

Csakragyertya 7 koronacsakra
Illatos gyertya 3 csakra
Réz ivópalack

Réz ivópalack


9 900Ft