• Csakragyertya 6 harmadikszem

HATODIK CSAKRA elnevezései:
Ádnyá-csakra, homlok-csakra, a „harmadik szem”, a tudás szeme, a belső szem (a parancs-csakra)

Ehhez a csakrához tartozó életfeladatok, 12 éves kor után kezdenek a megkülönböztetésen és az ítélőképességen keresztül kialakulni. Ekkor kezdjük értékelni és érzékelni mások cselekedeteit és meggyőződését. Amikor egy gyermek kamaszkorba lépve elkezdi kritizálni környezetét, az mutatja, hogy csakrájához tartozó életfeladatok kezdenek kialakulni, de ezt sajnos a környezet nem mindig tolerálja. Ilyenkor a csakrán gyakran sérülések keletkeznek, ami kihat az aurára is, súlyosabb esetekben pedig az aura egyes részeinek elvékonyodásához vezethet.

A csakrához tartozó tanulási feladatok a felismerés, az intuíció, a belső értékek kifejlődése, és a kommunikáció minden területen való használata.

A 6. csakra szimbóluma a Kilencvenhat szirmú lótuszvirág. Melynek helye, testünkön az orrgyök fölött egyujjnyira, a homlok közepe táján, kb. kétujjnyira a homlok mögött található, és előrefelé nyílik.

Sztearint illatos csakra gyertya újrahasznosított üveg 

Fair Trade (WFTO) és GeenPalm tanúsítvánnyal 

illatos illóolajok: levendula, narancs, mandarin 

Égési idő: 100 óra 

Csomagolás,  környezetbarát díszdobozban.

Kézműves és tisztességes kereskedelem Indonéziából

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyák Indonéziában kézzel készűlnek, fenntartható erőforrásokbó. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyagok használatával ezek a gyertyák környezetbarát termékek. "A gyertyák előállítását kézzel végezzük, így garantált munkát biztosítva a lehető legtöbb ember számára. A munkavállalók 80 százaléka nő. A cég WFTO tanúsítvánnyal rendelkezik."Csakragyertya 6 harmadikszem

  • Forgalmazó: HOLD Boltkórosoknak
  • Cikkszám: 636
  • Készlet információ: 9
  • Méret: H x Sz x M : 0.00 x 21.00 x 6.00
  • 4 500Ft


Kapcsolódó termékek

7 csakra üvegkristály
7 csakra üvegkristály
7 csakra üvegkristály
Csakragyertya 7 koronacsakra