7 Csakragyertya

4,000Ft

Leírás

Chakra gyertya 7 Chakra

Illat: cédrus, jerikoi lonc

CÉDRUS

a cédrus illóolaja nyugtatja, csillapítja az elmét, mérsékli a szorongás és az idegesség érzését. Legfőbb összetevői a cedrol, a cedren és további szeszkviterpének, amelyek antidepresszáns és kedélyjavító hatásúak. 

JERIKÓI LONC

A lelki fájdalmaid enyhítésére ajánlott a jerikói lonc eszencia, amely segít a boldogság utáni erős vágyadat beteljesíteni, és átélni a jelenben az örömteli pillanatokat. Pozitív változás jön létre, ha a passzív, befelé forduló magatartás helyett a külvilág felé fordulsz és nyitottá válsz. Pozitív állapotban nem kapaszkodsz a múltadba, azonban együtt élsz vele és csak annyit hozol belőle a jelenbe, amennyi feltétlenül szükséges. 

Sztearin (pálmaolaj) illatosított csakra gyertya újrahasznosított üvegben 

A Fair Trade (WFTO) és a GeenPalm tanúsívánnyal

Égési idő: 100 óra 

 Környezetbarát díszdobozban

 Kézműves és tisztességes kereskedelem Indonéziából

Ezek a sztearin (pálmaolaj) gyertyák Indonéziában kézzel készítettek és fenntartható erőforrásokból készülnek. A tanúsított pálmaolaj és tartós csomagolóanyagok használatával ezek a gyertyák környezetbarát termékek. A gyertyák előállítását kézzel végezzük, így garantált munkát biztosítva a lehető legtöbb ember számára. A munkavállalók 80 százaléka nő. A cég WFTO tanúsítvánnyal rendelkezik.


Figyelem! 

Gyermekek és háziállatok elől elzárva. 

Ne hagyjon felügyelet nélkül égő gyertyát. 

Helyezzen egy hőálló felületre.