Posted on

Hangtálak – Rezgésük titka

A hangtálak történelme több ezer évre nyúlik vissza, és kultúrák szerte a világon használják őket meditációra, gyógyításra és ünnepekre. A hangtálak által keltett rezgések képesek megváltoztatni a test és a lélek vibrációját, ezáltal harmóniát és nyugalmat biztosítva.

A hangtálak elkészítése során a fém táblák össze vannak hegesztve, hogy egyetlen egységet alkossanak. Ennek köszönhetően, ha megütik őket, egy egyedi és harmonikus hangot hallhatunk. A hangtálak mérete és alakja határozza meg a hangjukat, így különböző tálak különböző hangokat hoznak létre.

A kézműves hangtálak 7 féle fémből készülnek, amikhez egy-egy bolygót társítanak, összekapcsolva bizonyos mentális, szellemi fogalmakkal. Hatásukat pedig felerősítik belevésett mantrák, tanítók, szakrális jelek.https://holdbolt.hu/termek/tibeti-kezmuves-hangtal/

Nemesfémek:

Arany – Nap: életenergia. Fizikai, szellemi értelemben is minden, és mindenki tőle kapja a fényt. Örömteli hatása van.

Ezüst – Hold: az időt jelképezi, az előrehaladást. Befolyásolja a természeti, emberi ciklusokat.

Higany – Merkúr: szellem és a test kapcsolatának a jelképe. Kommunikáció, mely összeköt, összekapcsol (Isten-ember, élet-halál)

Ón – Jupiter: Befolyásolja a misztikus kapcsolatokat, kozmikus látást.

Ólom – Szaturnusz: Ez a bolygó az összehúzódásra hat. Az anyag, materia jelképe.

Réz – Vénusz: Önszeretet, vonzerő, hatására az élőlények vonzák egymást.

Vas – Mars: Lendületbe hoz, az energia szimbóluma. Az egyéniségtől függ, hogy ez teremtő, vagy romboló, ami változó, változtatható. Mars hatására háború, harc keletkezik. A férfiasság bolygója. A hódítás energiáját adja.

 

A hangtálak használata sokféle lehet. Az egyik leggyakoribb módja a meditáció, ahol a hangtálakat ütve segíthetünk elérni a belső harmóniát és nyugalmat. A hangtálak rezgései képesek javítani az alvást, csökkenteni a stresszt, és növelni a koncentrációs képességet.

A gyógyítás terén is nagyon hatásosak lehetnek a hangtálak. A rezgések képesek kiegyensúlyozni a test energiáit, enyhíteni a fájdalmat, és javítani a vérkeringést. Az akupunktúrás pontok stimulálásával pedig a hangtálak segíthetnek megoldani számos egészségügyi problémát.

Végül, a hangtálakat ünnepi eseményeken is használják, például a lélek tisztítására vagy a szerencse meghívására. A hangjuk varázslatos és misztikus, ami a hallgatókat a spirituális dimenziókba vezetheti.

Összefoglalva, a hangtálak egy nagyon hatékony eszköz a test és a lélek harmonizálására. Képesek megváltoztatni a vibrációinkat, nyugalmat és harmóniát biztosítani, valamint javítani a fizikai és mentális egészségünket. A hangtálak használata könnyű, és a zenétől eltérően, az összes testre hat, nem csak a fülünkre. Érdemes kipróbálni, hogy megtapasztaljuk a hangtálak erejét.

Fontos megemlíteni nem szabad használni áldott állapot első 3 hónapjában, fém protézissel élőknek tájékozódni kell. Epilepszia, pszichés zavarok esetén sem ajánlott. Szívritmus zavar, viszér, trombózis, epekő, vesekő kizáró okok szintén. Kezelés előtt feltétlen konzultálni kell egy szakemberrel.

A hangtálak tökéletesek a meditációhoz, a gyógyításhoz, és az ünnepi alkalmakhoz is. Vásárolj magadnak egy hangtálat, és fedezd fel a hangok titkait!