//Üveglencse nyaklánc

Üveglencse nyaklánc

2 800 Ft

Leírás

Ezüst színű, bizsu

Minta: Frakták

ÖNGYÓGYÍTÁS EGYSZERŰ ÉKSZEREKKEL
Aki akar, az tud magán dolgozni. Ez nem hit, hanem tudás kérdése.
Vannak bizonyos speciális szimbólumok, FRAKTÁK, mandalák, amelyek felgyorsíthatják egy-egy betegség gyógyulási idejét. Színükkel és formájukkal kódolnak bizonyos információkat, megváltoztatják auránkat, adott esetben felgyorsítanak bizonyos dolgokat és bizonyos működési folyamatokat megváltoztatnak. Változtatnak az ember bioritmusán.
Több módon is tudunk magunkon dolgozni. Az egyik, ha nézzük ezeket a mandalákat és a figyelem energiánkon keresztül fejtik ki jótékony hatásukat, vagy folyadékot is lehet velük energetizálni.
A fraktál energiával való töltekezés jó hatással van a csontozatra, az ízületekre, a sejtek megújulására, felerősíti a testnek az öngyógyító illetve az önfrissítő képességeit és vitalizáló hatású.
A mai rohanó és szürke világban, ahol alig van már természet közeli állapotban az ember egyre nehezebb egészségesebbnek és energikusabbnak maradni. Vitalitásunkat nekünk városlakónknak igen nehéz megoldanunk, hiszen irodákban dolgozunk, nincsen időnk hetente 4-5 alkalommal sportolni és vajmi keveset vagyunk tiszta levegőn. Ha jön a hideg idő, megfázunk, elkapjuk az influenzát és mindenféle gyulladásos betegséget. Vagy fáj a fejünk, gyomrunk, fogunk stb. ilyenkor jó, ha vannak saját ötleteink a gyógyszereken és a citromos/ gyömbéres teán túl.

Nyaklánc teljes hossza: 36 cm

Medál átmérője: 3 cm

FONTOS! Egy darab rendelése, előre utalás esetén csak 560 Ft!!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Üveglencse nyaklánc” értékelése elsőként