Leírás

Ilatos gyertya 7. csakrához üvegben, csakraszimbólummal díszítve
100% Stearin ( pálmaolaj ) gyertya
Tiszta illóolajokat tartalmaz: pacsuli, labdanum, tömjén
kb. 100 óráig ég

A koronacsakra elemzése. 

A koronacsakra a csakrarendszer hetedik síkja, ez egyenlő a mi kultúránk „hetedik mennyországával”. Ez a sík a teljes felszabadultság, az abszulut szabadság tudatának az állapota. A koronacsakra síkján túl jutunk a moráli értékeléssel és ítélkezéssel, eljutunk a Paradicsomba, ahol nem szükséges megkülönböztetni a jót és a rosszat. Három alapvető elem itt működik: az univerzális tudat, a fény és az emelkedett tudatú ember. A koronacsakra szintjén már nem félünk, felelősséget vállalunk életünkért és megbízunk az intuícióinkban. Van hitünk, bízunk!

A koronacsakra a legmagasabb tudati szintet szimbolizálja. Ez olyan sík, amelyet nagyon kevés ember képes elérni. Ehhez a síkhoz már nem tartoznak képek, csupán olyan szimbolikák, mint a szentek glóriái.
A koronacsakra szintjén az anyag és a szellem eggyé válik. Így az ember szellemi erejével uralja az anyagot, a saját testét is. Ezzel elérhető, hogy mesterei legyünk saját gondolatainknak

A koronacsakra betegségei: 

A legtöbb csakrával ellentétben a koronacsakra zavarai ritkán okoznak klasszikus betegségeket, általában lelki, pszichés betegségekben, személyiségváltozásokban érzékelhetőek a zavarok. A parkinson-kór, az alzheimer-kór, a dementia, a depresszió, az epilepszia mind a koronacsakrára visszavezethető betegséghez tartozik.

Az, aki elhatárolja magát a bölcsesség, a belső hang elő, netán visszaél ezekkel, annak számolnia kell a zavarokkal.

Harmonikus működés: Vonzó, kisugárzó személyiség, nyugalom, harmónia van körülötte.

Túlműködik: Elmebaj, mániás depresszió, zavart szexualitás, frusztrált, nem létező erőt tulajdonít magának.
Alulműködik: Állandóan kimerült, hezitál, nem érzi, hogy valahová tartozna, bizonytalanság, céltalanság, halálfélelem, értelmetlen életérzés, felszínesség, kicsinyesség, nem hisz magában.
Harmonizáló kép: magas hegyek, havas hegycsúcs, a határtalan tér érzése, csillagos égbolt.
Túlműködésnél: kék, türkiz szín
Alulműködésnél: fehér, ibolyaszín

Ha koronacsakránk jól működik, mentesek vagyunk bárminemű ítélkezéstől, békés, szeretet teli egységben szemléljük a mindenséget, és együtt rezgünk a magasabb világbeli tudással. Vonzó, kisugárzó személyiségek vagyunk, nyugalom és harmónia vesz minket körül.

Alulműködése esetén gyakran tapasztalható céltalanság, az élet értelmetlenségének érzése, halálfélelem. Állandó kimerültség, hezitálás, bizonytalanság, céltalanság, értelmetlen életérzés, felszínesség, kicsinyesség a jellemzőek.

Túlműködése esetén elmebaj, mániás depresszió, zavart szexualitás, frusztrált nem létező erőt tulajdonít magának.

A hetedik csakra megtisztításának és aktivizálásának lehetőségei;

Az ibolyakék és a fehér szín segítik legjobban a koronacsakra megnyílását, kiterjedését. Illata: lótusz